Milžiniškų pinigų priimti neskubantis R.Westbrookas sėja nerimą Oklahomoje

[ad_1]

Daugeliui Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandų išlaidaujant laisvųjų agentų rinkoje, Oklahomos „Thunder“ eina kitu keliu ir negaili pinigų siekdama išlaikyti esamus žaidėjus. Vis dėlto tai lauktų vaisių kol kas neduoda.

Stevenui Adamsui teko atseikėti net 21 milijoną Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių per metus, o panašaus kontrakto sulaukęs Victoras Oladipo buvo išmainytas į Paulą George‘ą, kurio sutartis baigsis jau kitąmet. Žvėriškas pasiūlymas buvo paruoštas ir klubo lyderiui Russellui Westbrookui.

Įžaidėjas turi dar metus galiojančią 28 milijonų JAV dolerių vertės sutartį, tačiau Oklahomos ekipa taip brangina žaidėją, kad yra pasiruošusi jam pasiūlyti naują 5 metų 207 milijonų JAV dolerių kontraktą. Tokios sumos turbūt nesugebėtų atsisakyti joks krepšininkas, o R.Westbrookas dar ir pasižymi visišku lojalumu savo komandai.

Vis dėlto šis pasiūlymas ant įžaidėjo stalo guli jau du mėnesius, bet R.Westbrookas parašo ant jo dar nepadėjo. Tiesa, jis nepateikė ir neigiamo atsakymo.

Ne kartą ištikimybę „Thunder“ išreiškusios žvaigždės dvejonės kelia nerimą Oklahomos klubo vadovybėje. Itin ilgalaikė sutartis galimai suglumino įžaidėjo. Šiai pasibaigus jis bus jau 34-erių ir kitas jo kontraktas jau turėtų būti gerokai pigesnis. Tuo tarpu dabar pasirašęs trumpesnę sutartį, jis galėtų sulygti dėl naujo ilgalaikio kontrakto būdamas 32-ejų ir taip užsitikrinti sau sočią ateitį iki pat 37-erių.

Šiaip ar taip, abejojama, kad laimės jis vyktų ieškoti kitur. O ir lygoje turbūt nėra krepšininko, kuris būtų labiau nusipelnęs tokių pinigų, nei šviežiai iškeptas MVP. Jis šį sezoną per 35 minutes rinko 31,6 taško, 10,7 atkovoto kamuolio ir 10,4 rezultatyvaus perdavimo. Visą karjerą iki šiol jis praleido Oklahomoje.

 

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply