Sidnėjaus olimpiadoje JAV krepšininkas už išskirtinį dėjimą galėjo gauti milijoną dolerių

[ad_1]

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) krepšinio rinktinėje per 2000 metais vykusias Sidnėjaus olimpines žaidynes įvyko išskirtinės lažybos.

Rinktinės krepšininkai susitarė, jog pirmasis, įdėjęs kamuolį iš viršaus per Kinijos rinktinės milžiną Yao Mingą, laimės milijoną dolerių.

Šią istoriją prisiminė tada aukso medaliu džiaugęsis aukštaūgis Kevinas Garnettas, kuris akimirką buvo pagalvojęs, jog šį tikslą pasiekė Vince’as Carteris. Tiesa, tada vis dar žaidžianti NBA legenda įdėjo per prancūzą Fredericą Weisą, o ne Y.Mingą.

„Niekas apie tai nežinojo, tačiau JAV rinktinėje buvo lažybos Yao Mingo atžvilgiu. Pirmasis, kuris įdės per jį, turėjo gauti vieną milijoną dolerių, bet niekam iš mūsų to padaryti nepavyko. Visi bandė tą padaryti, tačiau arba Yao atlikdavo bloką, arba mums nepasisekdavo.

Kai Vince’as Carteris įdėjo per Fredericą Weisą, pirmiausia, ką aš pagalvojau, buvo tai, kad jis laimėjo milijoną dolerių. Žinoma, tik po to supratau, jog tai nebuvo Yao. Pastūmiau Vince’ą ir, jeigu pažiūrėsite vaizdo įrašą, pamatysite, kad jis vos man netyčia netrenkė per veidą“, – pasakojo K.Garnettas. 

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply