Planas chuliganas – „76ers“ bandys iškeisti B.Simmonsą į L.Jamesą

[ad_1]

Filadelfijos „76ers“ ekipa jau baigė pasirodymą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), kur Rytų konferencijos pusfinalyje 3:4 nusileido Toronto „Raptors“ klubui.

„76ers“ jau pratęsė bendradarbiavimą su strategu Brettu Brownu, tačiau komandos sudėties dėlionę gaubia nežinia. Tobiasas Harrisas ir Jimmy Butleris taps laisvaisiais agentais, o pati komanda, panašu, nėra prisirišusi ir prie Beno Simmonso.

Vasarą klubas ketina kėsintis į Los Andželo „Lakers“ žvaigždę LeBroną Jamesą, o pagrindiniu žmogumi jų mainų pasiūlyme būtų būtent B.Simmonsas, o prie jo pridėti dar keletas žaidėjų ir naujokų biržos šaukimų.

Toks Filadelfijos klubo manevras būtų visiškai suprantamas – „76ers“ koncentruojasi į pergales jau dabar, o B.Simmonsas yra jaunas žaidėjas, kuriam dar prireiks laiko, kol pasieks savo piką.

22 metų 208 cm ūgio B.Simmonsas per 34 minutes rinko 16,9 taško (56 procentai dvitaškių), 8,8 atkovoto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo.

34 metų 203 cm ūgio L.Jamesas šį sezoną per 35 minutes rinko 27,4 taško (34 procentai tritaškių), 8,5 atkovoto kamuolio ir 8,3 rezultatyvaus perdavimo, bet „Lakers“ į atkrintamąsias neatvedė.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply