Serbijos rinktinės dvyliktuką nusprendė sunki puolėjo trauma

[ad_1]

Draugiškas mačas tarp Serbijos ir Turkijos rinktinių itin nesėkmingai baigėsi puolėjui Draganui Milosavljevičiui, kuris patyrė kairiojo kelio traumą.

„La Oponion de Malaga“ dienraštis skelbia, kad puolėjas be krepšinio gali praleisti net aštuonis mėnesius. Savaime aišku, Malagos „Unicaja“ puolėjas tada praleistų ne tik didžiąją sezono dalį, bet ir Pasaulio taurę. Tai patvirtino ir Serbijos krepšinio federacija.

30 metų 198 cm ūgio puolėjas praėjusį sezoną Europos taurėje per 21 minutę rinko 6,2 taško (33 procentai tritaškių), 2,6 atkovoto kamuolio, 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir 4,7 naudingumo balo.

Tai buvo jau antroji nelaimė nutikusi Akropolio turnyre – traumą patyrė ir Graikijos rinktinės įžaidėjas Kostas Sloukas, taip pat galintis praleisti Pasaulio taurę.

Su Serbijos rinktine dar neseniai treniravosi 14 žaidėjų, tačiau Milošo Teodosičiaus ir D.Milosavljevičiaus traumos nusprendė dvyliktuką už Aleksandrą Džordževičių.

Serbijos rinktinės sudėtis: Nemanja Bjelica, Bogdanas Bogdanovičius, Nikola Jokičius, Bobanas Marjanovičius, Vasilije Micičius, Marko Guduričius, Nikola Milutinovas, Stefanas Birčevičius, Stefanas Jovičius, Vladimiras Lučičius, Miroslavas Raduljica, Marko Simonovičius.

Serbijos rinktinė Pasaulio taurėje varžysis D grupėje, kur jų laukia Angola, Filipinai ir Italija.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply