Sidabrą švenčianti Argentina nežada sustoti: vėl susirinksime kitąmet ir sieksime dar vieno medalio

[ad_1]

Argentinos rinktinė iškovojo Pasaulio taurės sidabrą, tačiau dėl pralaimėto finalo pernelyg neišgyveno. Liūdna, kad nepavyko pakovoti labiau, bet ir šis pasiekimas yra įrodymas pasauliui, ko yra vertas Argentinos krepšinis.

„Padarėme puikų darbą per šias dvi savaites. Žaidėme nuostabų žaidimą, parodėme savo potencialą ir geriausią savo krepšinį. Turime judėti į priekį ir pasimokyti iš finalo, kad kiltume į kitą lygį.

Galbūt mūsų gyvenimai pasikeis, bet turime žinoti, ką darome. Čia atvykome parodyti mūsų krepšinį, kad žmonės žinotų, kas yra Argentina. Niekas ant mūsų nestatė pinigų, bet mes iškovojome sidabrą. Dabar mes esame žengę kelis žingsnius į priekį ir kitąmet vėl rinksimės žaisti kartu dėl kito medalio“, – sakė Nicolas Laprovittola.

Geriausias Pasaulio taurės finalų žaidėjas


Ricky Rubio – 20 tšk., 7 atk. kam., 19 n.b.

1592 balsai


Balsuoti


Marcas Gasolis – 14 tšk., 7 atk. kam., 7 rez. perd., 22 n.b.

658 balsai


Balsuoti


Nando De Colo – 19 tšk., 3 rez. perd., 3/8 trit.

315 balsų


Balsuoti

Balsuodami sutinkate su taisyklėmis. Daugiau informacijos čia.

Treneris Sergio Hernandezas linkėjo, kad šis turnyras padėtų jo auklėtiniams pasikelti savo vertę, ir sveikino varžovus.

„Ispanija žaidė geriau nei mes, turėjo geresnį planą, gerus žaidėjus su patirtimi, gerą rotaciją. Jie šiandien buvo geresni nei mes. Nesiteisiname nuovargiu, norėjome laimėti, jautėmės gerai prieš šį mačą. Bet čia krepšinis: jei žaidi geriau nei varžovai – laimi.

Greitai pamiršiu finalą, prieš tai nugalėjome tiek daug TOP 10 komandų. Iškovojome sidabrą ir juo labai džiaugiuosi, didžiuojuosi savo žaidėjais, treneriais ir Argentina“, – teigė treneris.

 

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply