„Cbet“ legionieriui gali prireikti operacijos

[ad_1]

Prienų „Cbet“ iškovojo pirmąją pergalę naujajame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) sezone, palauždama Alytaus „Sintek-Dzūkiją“.

Po rungtynių komandos strategas Mantas Šernius džiaugėsi pergale, nors ši ir nebuvo lengva. Komandą jis palygino su sunkiai užsivedančiu garvežiu.

M.Šernius taip pat atskleidė, kad artimiausiu metu aikštelėje galima nesitikėti išvysti prancūzą Tomą Digbeu. Jam gali prireikti ir operacijos.

„Jo situacija tikrai yra prasta. Treniruotėse būna, kad ir lygioje vietoje bėgant suskauda kelis. Kaip girdėjau iš daktaro, turbūt teks atlikti menisko operaciją“, – tikino strategas.

Apie kitą legionierių Devoną Van Oostrumą jis atsiliepė pozityviau. Aukštas jo meistriškumas yra matomas plika akimi, tačiau debiutavęs gynėjas dar turi prisitaikyti prie komandos.

„Jis šiandien savo pasirodymu tikrai nebuvo patenkintas. Kamuolys kartais buvo perlaikytas, nors jis turi būti aikštės generolu ir skirstyti perdavimus. Tas pats ir treniruotėse būna, kai jis randa perdavimų, kuriuos sunku sugauti. Žaidėjai turi prie jo priprasti“, – teigė strategas.

Prieniškiai dabar keliauja ruoštis kitos savaitės mačui, kai išvykoje rungsis su Kėdainių „Nevėžiu“.

 

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply