„Celtics“ iškels į arenos palubes K.Garnetto marškinėlius

[ad_1]

Kitą Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną į „TD Garden“ arenos palubes bus iškelti nauji marškinėliai – prie komandos legendų prisijungs ir Kevinas Garnettas.

„Celtics“ tokia žinia gerbėjus nustebino po pirmojo kėlinio prieš Los Andželo „Clippers“. Arenos kube pasirodė K.Garnetto epizodų su „Celtics“ marškinėliais rinkinys ir buvo paskelbta apie 2020–2021 metų sezone numatomą renginį.

Bostono klubo istorijoje aukštaūgis paliko išties gilų pėdsaką. Komandoje jis praleido šešis sezonus, o 2008-aisiais tapo vienu iš čempionų žiedo kalvių.

K.Garnettas per karjerą buvo ir keletos madų pionieriumi. Jis tapo vienu pirmuoju „point forward“ pozicijos žaidėjų, kai būdamas aukštaūgiu organizavo komandos puolimą Minesotoje. Bostone jis sukūrė originalų didįjį trejetą su Paulu Pierce‘u ir Ray‘umi Allenu.

Gilią istoriją turintis „Celtics“ klubas į arenos palubes jau yra pakėlęs net 24 marškinėlius. Tarp jų šviečia tokių legendų kaip Robertas Parishas, Larry Birdas, Billas Russellas, Redas Auerbachas, Bobas Cousy, Johnas Havličekas, Kevinas McHale‘as ir Reggie Lewisas pavardės.

Ateityje K.Garnettą taip turėtų pagerbti ir Minesotos „Timberwolves“ klubas, kuriam jis paaukojo didžiąją karjeros dalį. Mineapolio arenoje iki šiol yra iškelti vos dveji marškinėliai – autoavarijoje dėl girto vairuotojo žuvusio Maliko Sealy ir kovą su vėžiu pralaimėjusio stratego Flipo Saunderso.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply