Th.Walkupo padėka „Žalgiriui“: Šaras ir Motiejūnas manimi nenustojo tikėti, net kai žaidžiau blogai

[ad_1]

Thomasas Walkupas vasarą pasirašė sutartį su Pirėjo „Olympiacos“ klubu ir davė išsamų interviu oficialiam komandos puslapiui apie praeitus savo karjeros etapus.

Buvęs Kauno „Žalgirio“ žaidėjas prisiminė 2016 m. naujokų biržą, kurioje taip ir nesulaukė šanso iš nė vienos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekipos. Amerikietis pripažįsta – jis to ir nebuvo vertas.

„Buvau nusivylęs, nes to pakartoti nebegalėsiu, tačiau tuo pačiu suprantu, kad nebuvau vertas šaukimo. Aš realistas, nebuvau pakankamai geras tam. Jei paklaustumėte, ar manau, kad šis renginys pakeitė mano karjerą, atsakyčiau, kad ne. Esu laimingas už viską, ką praėjau iki kelio į „Olympiacos“, – sakė jis.

2018 m. Th.Walkupas prisijungė prie „Žalgirio“ ir prisimena, kad pirmasis sezonas jam buvo sudėtingas.

„Nežaidžiau gerai, gal nebuvau pasiruošęs Eurolygai. Esu laimingas, kad buvau „Žalgiryje“, nes čia gavau daug galimybių, čia manimi pasitikėjo, net kai žaidžiau blogai. Šaras ir Motiejūnas niekada nenustojo manimi tikėti. Kartu su komanda turėjome gerus metus, daug išmokau iš Jasikevičiaus, kuris – išties geras strategas. Daug išmokau ir iš komandos draugų. Jaučiau, kad būdamas „Žalgiryje“ kylu aukštyn“, – kalbėjo amerikietis.

Jis pripažino, kad prieš keliantis į „Žalgirį“ stebėjo jo mačus su „Olympiacos“ ir didelį dėmesį skyrė Vassiliui Spanouliui.

„Prisimenu, pamaniau: oho, jis toks geras. Norėjau žaisti su Vassiliu vienoje komandoje, maniau, kad jo patirtis man duotų daug, tad tikiuosi, kad jis liks artimas OLY, net kai nebežais“, – teigė jis apie karjerą baigusį veteraną.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply