„Heat“ paleido veteraną ir išsaugojo slovėną

[ad_1]

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) veteranas Andre Iguodala turės ieškoti naujo klubo arba baigti karjerą. ESPN skelbia, kad jo paslaugų atsisakė Majamio „Heat“ klubas.

37 metų 198 cm ūgio puolėjas galėjo likti Majamyje dar metams už 15 mln. JAV dolerių, bet sprendimas buvo „Heat“ rankose.

A.Iguodala NBA rungtyniauja nuo 2004 m., Majamyje jis praleido kiek daugiau nei metus. Praeito sezono statistika per 21 minutę siekė 4,4 taško, 3,5 atkovoto kamuolio ir 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Taip pat pridedama, kad klubas pratęsė kontraktą dar metams su slovėnu Goranu Dragičiumi. 35 metų 191 cm ūgio įžaidėjas uždirbs 19,4 mln. JAV dolerių, skelvia Shamsas Charania.

Praeitą sezoną jis per 27 minutes metė 13,4 taško, atkovojo 3,4 kamuolio ir atliko 4,4 rezultatyvaus perdavimo.  

Adrianas Wojnarowskis prideda, kad „Heat“ yra rimtai nusiteikusi prisivilioti ilgametį Toronto „Raptors“ žaidėją Kyle’ą Lowry. Gali būti, kad tam bus paaukotas būtent slovėnas, jog būtų įvykdyti mainai. 

35 metų 183 cm ūgio įžaidėjas praeitą sezoną per 35 minutes pelnydavo 17,2 taško, atkovodavo 5,4 kamuolio bei atlikdavo 7,3 rezultatyvaus perdavimo.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply