A.Karnišovo gali laukti nemalonumai: NBA pradėjo tyrimą dėl dviejų galimai neleistinai atliktų sandorių

[ad_1]

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atstovai pradėjo tyrimą dėl dviejų laisvųjų agentų rinkos metu galimai neleistinai atliktų sandorių.

Skelbiama, kad vienas iš jų – Artūro Karnišovo vadovaujamos Čikagos „Bulls“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ klubų įvykdytas susitarimas, pagal kurį Lonzo Ballas pratęsė kontraktą su „Pelicans“ ir iškart buvo išmainytas į „Bulls“ už Tomašą Satoransky, Garrettą Temple’ą ir kitų metų naujokų biržos antrojo rato šaukimą.

Kitas NBA atstovams įtarimų sukėlęs sandoris – identišku principu įgyvendintas Kyle’o Lowry persikėlimas į Majamio „Heat“. Už 35-erių metų 185 cm ūgio atakų organizatorių „Heat“ ekipa Toronto „Raptors“ perleido Goraną Dragičių ir Preciousą Achiuwa.

Prieš dvejus metus NBA padidino maksimalią galimą baudą už neleistinai įvykdytus susitarimus iki 10 milijonų JAV dolerių. Taisyklėms nusižengusioms komandoms taip pat gali grėsti pareikalavimas suspenduoti klubo vadovus, naujokų biržos šaukimų panaikinimas, kontraktų anuliavimas. NBA turi teisę be įspėjimo atlikti telefoninių pokalbių įrašų, tekstinių žinučių ar elektroninių laiškų auditą.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply