„CBet“ atakas organizuos lietuviškų šaknų turintis amerikietis

[ad_1]

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) debiutuosianti Jonavos „CBet“ komanda įsigijo legionierių.

Krepsinis.net žiniomis, sutartis pasirašyta su 25 metų 185 cm ūgio Jacksonu Dubinskiu, kuris į Lietuvą turėtų atvykti šios savaitės pabaigoje. Šis amerikietis turi ir lietuviškų šaknų – jo seneliai Dubinskiai per karą emigravo į JAV, o atletas gimė Misūrio valstijoje, Kanzaso mieste.

Įžaidėjas profesionalo karjerą pradėjo Meksikoje, tada dėl koronaviruso sutrumpėjusiame 2019–2020 m. sezone niekur nežaidė, o pernai sukirto rankomis su Kakanio „Kakanj“ klubu, kur Bosnijos ir Hercegovinos lygoje fiksavo 14,1 taško, 4,4 atkovoto kamuolio bei 5,3 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Vasario pabaigoje J.Dubinskis perėjo į Kavadarcio „Euro Nickel 2005“ ekipą ir Šiaurės Makedonijos lygoje per 36 minutes įmesdavo 12,5 taško (31,6 proc. tritaškių), sugriebdavo 3,3 kamuolio, atlikdavo 6,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo 14,3 naudingumo balo.

Sutartis su Jonavos klubu taip pat turi Laimonas Kisielius, Kahlilas Thomasas, Evaldas Šaulys, Justinas Ramanauskas. Arti susitarimo yra Edvinas Šeškus bei Artūras Valeika.

Nauja Bružo ir Pulkovskio laida. Spausk ir žiūrėk >>

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply