Kuzminskas: „Vakar nereikėjo panikuoti, šiandien nereikia džiūgauti“

[ad_1]

Mindaugas Kuzminskas po pergalės prieš Latvijos krepšininkus antrosiose Europos čempionato rungtynėse teigė, jog Lietuvos rinktinės žaidime yra taisytinų dalykų, o svarbiausios kovos dar laukia ateityje.

„Yra kur tobulėti. Pirmoji mačo pusė buvo įtempta ir panaši į vakarykštes rungtynes, bet svarbiausia, jog laiku susitvarkėme ir pradėjome daryti tai, ką buvome numatę, todėl šiandien vaizdas aikštelėje buvo šiek tiek kitoks. Po prastų rungtynių vakar nereikėjo pradėti panikuoti, todėl šiandien taip pat nereikia per daug džiūgauti, nes visos kovos dar priešakyje“, – kalbėjo Kuzminskas.

7 taškus į Latvijos nacionalinės komandos krepšį įmetęs puolėjas pabrėžė, jog pergalę lėmė sėkmingas žaidimas gynyboje, bei pastebėjo, jog dėl gausaus abiejų rinktinių fanų palaikymo šis susitikimas buvo neeilinis.

„Latvija yra atakuojanti komanda, o mes sužaidėme labai gerai gynyboje. Tai ir buvo pergalės priežastis. Dar vienas pergalės faktorius buvo tai, jog pačioje mačo pradžioje jų aukštaūgiai greitai prisirinko pražangų ir mes iš karto įgavome persvarą po krepšiu, o tai buvo labai reikšmingas dalykas. Puolime strigo abi komandos, nes tai buvo neeilinės rungtynės, kuriose dėl abiejų pusių fanų palaikymo jautėme nemažai spaudimo“, – sakė Kuzminskas.

Rytoj trečiąjį D grupės mačą žaisiančios Lietuvos rinktinės varžovais taps pirmąją pergalę šiandien pirmenybėse iškovoję Belgijos krepšininkai.

[ad_2]

Šaltinis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply