„Barcelona“ nori padidinti Neymaro išpirką iki 220 mln. eurų

[ad_1]

Neymaras | Reuters/Scanpix nuotr.Neymaras | Reuters/Scanpix nuotr.

Ispanijos spauda praneša, kad „Barcelona“ klubas ruošiasi įtvirtinti savo puolėjo Neymaro antro brangiausiai vertinamo žaidėjo statusą sudėtyje ir naujoje sutartyje įtraukti milžinišką išpirkos sumą.

Dabartinė brazilo sutartis su „blaugrana“ galioja iki 2018 metų ir joje įtraukta 190 mln. eurų išpirka. Futbolininkas ilgą laiką buvo siejamas su „Manchester United“ ir PSG komandomis, kurios būtų pasiruošusios pakloti beveik dvigubai mažesnę sumą, bet katalonai savo žvaigždę griežtai atsisakė parduoti.

Mundo Deportivo teigimu, „Barca“ nori pratęsti sutartį su Neymaru iki 2021 metų ir susitarti dėl 220 mln. eurų išpirkos sąlygos naujajame kontrakte. Didesnę vertę tokiu atveju turėtų tik Lionelis Messi, kuris yra vertinamas kaip svarbiausias futbolininkas ir turi 250 mln. eurų išpirką.

„Barcelona“ tikisi pasiekti susitarimą su Neymaru iki liepos mėnesio. Derybose taip pat svarbiu aspektu lieka jo bylos Ispanijos teismuose dėl vengimo mokėti mokesčius. Jeigu jis būtų nubaustas, manoma, kad Europos čempionai paklotų reikiamą sumą.

Šį sezoną Neymaras per 43 mačus įmušė 27 įvarčius ir atliko 15 rezultatyvių perdavimų.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply