Oficialu: G.Poyetas perima „Real Betis“ klubo vairą

[ad_1]

Gustavo Poyetas | Reuters/Scanpix nuotr.Gustavo Poyetas | Reuters/Scanpix nuotr.

Sevilijos „Real Betis“ klubas pranešė, kad nuo kito sezono jų komanda tuės naują trenerį – urugvajietį Gustavo Poyetą. Strategas su Ispanijos klubu sudarė dvejų metų sutartį ir tapo naujojo klubo sporto direktoriaus Miguelio Torrecilla naujo plano pradžia.

Kaip futbolininkas G.Poyetas per savo karjerą žaidė „River Plate“, „Grenoble“, „Real Zaragoza“, „Chelsea“ ir „Tottenham“ klubuose. Jis taip pat 26 kartus gynėjo Urugvajaus rinktinės garbę.

Savo trenerio karjerą jis pradėjo „Swindon Town“ klube, po to dirbo „Brighton“ komandoje, o nuo 2013 iki 2015 metų dirbo „Sunderland“ ekipoje. Šį sezoną G.Poyetas vadovavo Atėnų AEK klubui ir užėmė trečią vietą, vos tašku atsilikdamas nuo Atėnų „Panathinaikos“, o į pirmą vietą užleisdamas Graikijoje dominuojantį Pirėjo „Olympiacos“.

„Real Betis“ klube G.Poyetas pakeis Juaną Merino, kurio paslaugų kartu su jo trenerių štabu buvo atsisakyta. J.Merino prie „Real Betis“ vairojo stojo, kai buvo atleistas Pepe Melas. Šis treneris padėjo klubui išlikti stipriausioje Ispanijos lygoje, bet sekmadienį jo lauks paskutinis mačas prie klubo vairo ir tada jį pakeis G.Poyetas.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply