J.Terry norėtų likti „Chelsea“ klube

[ad_1]

Johnas Terry | AP/Scanpix nuotr.Johnas Terry | AP/Scanpix nuotr.

 Johno Terry ateityje – dar daugiau sumaišties. Su Londono „Chelsea“ klubu vis dar sutarties nepratęsiantis kapitonas yra linkęs ir toliau vilkėti mėlynus marškinėlius, tačiau to nepažada.

Pastaruoju metu užsienio žiniasklaidoje pasirodė įvairių pranešimų dėl futbolininko ateities. Vieni teigia, jog 35-erių veteranas ruošiasi naujam karjeros etapui, o kiti legendinį komandos žaidėją toliau mato „mėlynųjų“ gretose.

Pirmadienį gynėjas Danijoje stebėjo „Brondby“ komandos rungtynes prieš „Nordsjaelland“. Anglas gerai sutaria su „Brondby“ savininku Janu Bechu Andersenu, tad pasirodė pranešimų, jog futbolininkas šioje komandoje galėtų pradėti trenerio karjerą.

Visgi pats J.Terry artimiausiu metu paskelbti apie karjeros pabaigą neketina ir vis dar nepraranda vilties susikalbėti su „Chelsea“ valdyba.

„Su Janu esame labai geri draugai. Vis dar noriu žaisti keletą metų. Tikiuosi, kad tai vyks „Chelsea“ klube“, – vylėsi anglas.

„Esu „Chelsea“ žaidėjas ir šis klubas buvo mano mėgstamiausias nuo 14-os. Aš myliu „Chelsea“ klubą“, – pridėjo J.Terry.

Šį sezoną veteranas „Chelsea“ gretose sužaidė 33 rungtynes, įmušė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą. Jo sutartis su Londono ekipa baigs galioti šią vasarą.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply