L.Messi: „Barselonai būtų malonu, jeigu Čempionų lygą laimėtų „Atletico“ ekipa“

[ad_1]

Lionelis Messi | AP/Scanpix nuotr.Lionelis Messi | AP/Scanpix nuotr.

 „Barcelona“ komandos lyderis Lionelis Messi neslėpė, jog kaip ir visa Barselona norėtų UEFA Čempionų lygos finale pamatyti Madrido „Atletico“ komandos futbolininkų triumfą.

Finale „matracų“ laukia akistata su amžinu katalonų priešu Madrido „Real“. „Barcos“ žvaigždė tiki, kad treneris Diego Simeone sugebės dar kartą visus nustebinti.

„Aišku, kad žmonės Barselonoje nenori matyti „Real“ klubo ką nors laimint. Miestui būtų labai malonu, jeigu „Atletico“ juos įveiktų Čempionų lygos finale. Ką padarė „Atletico“ yra puiku, juos įveikti nėra paprasta. Jie yra labai sudėtingas varžovas ir Simeone nusipelno pagarbos už jų pasirodymus“, – ESPN sakė argentinietis.

„Barceloną“ iš Čempionų lygos eliminavo ne kas kitas, o pats „Atletico“. Po nesėkmės turnyro ketvirtfinalyje L.Messi neslėpė apmaudo, bet dabar viliasi triumfuoti vietiniame fronte.

„Pasitraukimas iš Čempionų lygos mums buvo didelis smūgis. Buvome kur kas geresni nei „Atletico“ pirmajame kėlinyje ir jame galėjome nulemti serijos baigtį. Atsakomajame mače „Vicente Calderon“ stadione viską apversti aukštyn kojomis,  buvo sunku. Būtų šaunu, jei sezoną užbaigtume laimėję lygą ir taurę. Suprantame, kad lengva nebus“, – teigė L.Messi.

„Barcelona“ jau šį šeštadienį gali laimėti Ispanijos čempionatą, o šio mėnesio 22 d. iškovoti Karaliaus taurę.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply