Ar „Barcelona“ laukia lengvos rungtynės: „Granada“ žaidėjai švenčia jau tris dienas

[ad_1]

Ivanas Kelava (deš.) | instagram nuotr.Ivanas Kelava (deš.) | instagram nuotr.

Jau šį šeštadienį Ispanijos „La Liga“ čempionate paaiškės kas taps Ispanijos čempionu. Jais gali tapti „Barcelona“ arba Madrido „Real“ klubai, tačiau didesnius šansus turi Katalonijos klubas, kuris žais prieš „Granada“ ekipą ir jiems užteks pergalės prieš vieną iš silpnesnių lygos komandų, jog jie antrus metus iš eiles užsidėtų Ispanijos čempionų karūną.

Tuo metu „Real“ ekipa žais prieš La Korunjos „Deportivo“ ir „Karališkasis“ klubas turi ne tik iškovoti pergalę, bet ir tikėtis, kad „Barca“ nesugebės įveikti „Granada“ klubo.

Tačiau atrodo, kad „Barcelona“ klubui įveikti savo varžovus neturėtų būti sunku. Praėjusiame ture išlikimą lygoje užsitikrinęs „Granada“ klubas jau tris dienas švenčia, todėl klubo žaidėjai nesitreniruoja ir turbūt nebūs pačios geriausios sportinės formos.

Goal.com portalui „Granada“ klubo vartininkas Ivanas Kelava atskleidė: „Čia vyksta tikra beprotybė. Mes išvengėme iškritimo ir švenčiame tris dienas. Paskutiniame ture mes žaisime su „Barcelona“, o „Real“ žais prieš „Deportivo“, kurie taip pat praėjusiame ture užsitikrino vietą lygoje“.

„Granada“ yra specifinis miestas, kuriame nėra daug „Real“ ar „Barcos“ fanų. Čia nėra kitų sportų, todėl visi miesto žmonės palaiko „Granada“. Vienintelis kitas populiarus sportas čia yra stalo tenisas, kuomet čia žaidė Vladimiras Samsonovas“.

„Spauda jau pradėjo mus artimiau sieti su „Real“ klubu. Buvo pasirodę istorijų, kad Javi Marquezas savo sūnų pavadino Modričiaus garbei. Taip pat buvo surasta mano nuotrauka su Kovačičiumi ir išsiaiškinta, kad nemažai mūsų komandos narių anksčiau žaidė „Real B“ komandoje. Tačiau mes nesitreniravome jau dvi dienas, nes švenčiame“, – aiškino „Granada“ vartininkas iš Kroatijos.

„Sevilijoje mus palaikė 5 tūkstančiai fanų, nes mes sumokėjome jiems už kelionę. Kiekvienas iš žaidėjų davė po 100 eurų, o prezidentas pridėjo dar 22 tūkstančius eurų 19 autobusų nuomai. Fanai čia yra lyg Dievai“, – tęsė vartininkas.

„Mateo Kovačičius yra vienas geriausių mano draugų, bet jūs suprantate kaip viskas būna. Jei „Barca“ įmuša ankstyvą įvartį, dažniausiai tai reiškia „hasta la vista!“. Tačiau „Barcelona“ favoritais čia buvo ir 2014 metais, bet pralaimėjo 0-1. Įsivaizduokite, jei Messi, Neymaras ir Ko. čia pralaimėtų titulą…“, – kovą „Barcelona klubui žaidė I.Kelava.

Prieš mačą su „Barca“ dėl išsaugotos vietos „La Liga“ lygoje džiaugėsi ir „Granada“ narys Andresas Fernandezas: „Buvo puiku išvengti iškritimo iš lygos. Tai buvo pagrindinis mūsų tikslas. Visą laimė, kad tai pasiekėme, nes mums būtų reikėję pergalės paskutiniame sezono mače prieš „Barcelona“, o tai pasiekti būtų kažkas herojiško. Mes galėtume tai padaryti, bet žinojome, kad prieš „Sevilla“ tai padaryti lengviau“.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply