D.Welbeckui teks praleisti „Euro 2016“ turnyrą (papildyta)

[ad_1]

Danny Welbeckas (deš.) nežais Europos čempionate | Reuters/Scanpix nuotr.Danny Welbeckas (deš.) nežais Europos čempionate | Reuters/Scanpix nuotr.

Anglijos rinktinė prieš ateinantį Europos čempionatą sulaukė nemenko smūgio. Londono „Arsenal“ klubo puolėjas Danny Welbeckas dėl kelio traumos turės pamiršti futbolo žaidimą keliems mėnesiams.

„Kanonierių“ narys susižalojo sekmadienio mače su „Manchester City“ ir po mačo jam atlikti tyrimai parodė, kad žala jo keliui buvo pakankamai didelė. Guardian teigimu, žaidėjas tikrai negrįš į aikštę per kelias savaites, jo laukia keli mėnesiai reabilitacijos.

D.Welbeckas tik vasarį sugrįžo į rikiuotę po devynių mėnesių pertraukos ir pademonstravo, jog dar neprarado savo uoslės. 25 metų futbolininkas pelnė penkis įvarčius, įskaitant dramatišką ir pergalingą įvartį prieš „Leicester City“ klubą (2-1).

Anglijos rinktinės trenerio Roy‘aus Hodgsono žaidėjų paraiškoje „Euro 2016“ turnyrui D.Welbecko vardas būtų neabejotinai įrašytas. Strategas buvo patikėjęs snaiperiui svarbią rolę „trijų liūtų“ sudėtyje po to, kai jis įmušė šešis įvarčius Europos čempionato atrankoje.

R.Hodgsonas dėl futbolininkų traumų nusprendė atidėti galutinės sudėties paskelbimą iki pirmadienio. D.Welbecką rinktinėje turėtų pakeisti Theo Walcottas.

Papildyta: „Arsenal patvirtino, kad D.Welbeckui prireikė kelios operacijos. Dėl traumos jis nežais Europos čempionate ir be futbolo praleis devynis mėnesius.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply