Balandį Anglijoje geriausi – C.Ranieri ir S.Aguero

[ad_1]

premierleague.com nuotr.premierleague.com nuotr.

Trečiadienį Anglijos „Premier“ lyga oficialiai paskelbė, kad geriausio balandžio mėnesio trenerio apdovanojimą įteikė „Leicester City“ vedliui Claudio Ranieri, o geriausiu žaidėju tapo „Manchester City“ puolėjas Sergio Aguero.

„Lapių“ strategas tokį vertinimą gauna jau antrą mėnesį iš eilės. Balandžio mėnesį Lesterio klubas pasiekė pergales prieš „Southampton“ (1-0), „Sunderland“ (2-0) ir „Swansea“ (4-0) komandas. Taip pat buvo sužaista lygiosiomis 2-2 su „West Ham“ komanda. Tokie stabilūs rezultatai paklojo ekipai kelią į triumfą „Premier“ lygos čempionate.

Tai jau penktas kartas, kai C.Ranieri laimi mėnesio trenerio apdovanojimą. Jis aplenkė Carlo Ancelotti, kuris iki šiol buvo sėkmingiausias šioje grafoje.

Tuo tarpu geriausiu balandžio mėnesio žaidėju buvo išrinktas Sergio Aguero. Tai jam uždirbo septyni įvarčiai per pastaruosius penkis mačus pastarąjį mėnesį. „City“ puolėjas per šį laikotarpį atvedė komandą į keturias pergales, o vienoje iš jų – mače su „Chelsea“ – jis pelnė „hat-tricką“.

25 įvarčius pelnęs S.Aguero su „Tottenham“ puolėju Harry Kane‘u yra surinkę po 25 įvarčius.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply