Pagaliau Anglijoje sužibėjęs E.Lamela: „Tottenham“ klube noriu likti dar bent sezoną“

[ad_1]

Erikas Lamela | AP/Scanpix nuotr.Erikas Lamela | AP/Scanpix nuotr.

Po dviejų nuviliančių sezonų Londone Erikas Lamela pagaliau atsiskleidė ir tapo svarbiu „Tottenham“ ekipos nariu ir nori „Spurs“ klube žaisti dar bent vieną sezoną.

E.Lamela į „Tottenham“ ekipą atvyko po įspūdingo sezono „Roma“ klube, tačiau argentiniečiui sunkiai sekėsi pritapti Londone ir futbolininkas net buvo arti išvykimo. Krašto puolėjas praėjusią vasarą vos neatsidūrė „Marseille“ klube, tačiau šis sandėris buvo nutrauktas, kuomet „Tottenham“ klubui nepavyko prisivilioti Saido Berahino iš „West Brom“ ekipos.

Taip E.Lamela gavo dar vieną šansą įrodyti savo vertę ir tai argentiniečiui pagaliau pavyko. Šį sezoną jis iš viso įmušė 10 įvarčių ir atliko dar 9 rezultatyvius perdavimus. Taip E.Lamela padėjo „Tottenham“ klubui patekti į UEFA Čempionų lygą.

Futbolininko geras žaidimas neliko nepastebėtas ir tėvynėje, todėl Argentinos rinktinės treneris Gerardo Martino įtraukė jį į preliminarią Argentinos sudėtį „Copa America“ turnyrui.

Su futbolininku taip pat buvo pradėti sieti keli Italijos klubai, tačiau pats E.Lamela patvirtino, kad jis dar bent sezoną nori likti „Tottenham“ klube, nes tai yra puiki vieta jam tobulėti.

„Kalbant atvirai, „Tottenham“ klube aš jaučiuosi tikrai gerai ir patogiai. Norėčiau čia likti dar bent metus. Mes esame drąsi ir konkurencinga komanda. Tikiuosi, kad ši grupė neiširs ir kitą sezoną mes iškovosime kokį nors titulą. Šiais metais buvome arti to ir kitą sezoną žaisime Čempionų lygoje“, – sakė E.Lamela.

„Balansas komandoje yra geras. Esame antri ir lygiųjų užtenka, kad liktume šioje vietoje. Tai būtų tikrai pozityvus sezonas. Prieš sezono startą mes tiesiog norime sužaisti gerą sezoną. Esame jauna komanda, kuri toliau sunkiai dirbs, kad kitą sezoną iškovotų titulą“, – užbaigė E.Lamela.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply