Oficialu: „Swansea“ pasirašė pilną kontraktą su treneriu F.Guidolinu

[ad_1]

Fransesco Guidolinas | Reuters/Scanpix nuotr. Fransesco Guidolinas | Reuters/Scanpix nuotr.

„Swansea City“ klubas nutraukė spekuliacijas dėl komandos trenerio posto ir nusprendė pasilikti su laikinuoju treneriu Fransesco Guidolinu, kuris sutiko pasirašyti dviejų metų sutartį.

Italas į klubą atvyko sausį, kai Velso ekipa nusprendė išsiskirti su gerbiamu buvusiu „gulbių“ žaidėju ir jaunu treneriu Garry Monku. Nors 60 metų specialistas buvo patekęs į ligoninę dėl rimtos krūtinės infekcijos, jo vadovaujamas klubas pamiršo flirtą su iškritimo zona ir šiuo metu žengia lygoje 11-oje vietoje su 46 taškais.

Su komanda buvo siejami tokie treneriai kaip Brendanas Rodgersas ir Davidas Moyesas, bet „Swansea“ parodė pasitikėjimą F.Guidolinui ir džiaugėsi jo atliktu darbu. Ekipos direktorius Huwas Jenkinsas sakė: „Džiaugiuosi galėdamas patvirtinti, kad pasiekėme susitarimą su Fransesco pasirašyti naują dviejų metų kontraktą. Fransesco visiškai nusipelnė galimybės toliau tęsti savo gerą darbą naujame sezone“.

„Jis buvo pasiruošęs atvykti į klubą tokiu sunkiu metu ir buvo sudėtingoje situacijoje, kai klubas kovojo dėl išlikimo. Jis pasiekė tikslą išlikti aukščiausiame divizione ir gavo pilną teisę pradėti viską šviežiai kitą sezoną. Tai bus dar vienas iššūkis visiems, bet mes nekantraujame pamatyti, kur jis nuvės šią grupę žaidėjų pilname sezone“, – pridėjo vadovas.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply