„Stumbras“ ir „Kauno Žalgiris“ pasidalijo po tašką

[ad_1]

zalgiris.lt nuotr.zalgiris.lt nuotr.

Trečiadienį Lietuvos „SMScredit.lt A lygos“ čempionate buvo užbaigtas 11-asis turas. Jį vainikavo Kauno komandų dvikova, kurioje namuose žaidęs „Stumbro“ klubas išsiskyrė taikiai su „Kauno Žalgirio“ ekipa 0-0.

Pirmasis komandų mačas kovo mėnesį pasibaigė „Stumbro“ pergale 2-1, po to, kai jie išplėšė ją paskutinėmis rungtynių minutėmis. Prie to lemiamu įvarčiu prisidėjęs Artūras Rimkevičius šiandien vis dar negalėjo žaisti, o jo komandos draugams nepavyko nutraukti pergalių sausros.

Pirmajame kėlinyje abi ekipos turėjo progų pasižymėti. Robertas Vėževičius buvo pagrindinis šeimininkų atakų iniciatorius, bet tiek jam, tiek kitiems žaidėjams trūkdavo aštrumo atakos smaigalyje. Savo ruožtu „žalgiriečiai“ pademonstravo kokybišką žaidimą gynyboje ir remdavosi kontratakomis.

Antrajame kėlinyje pavojingų epizodų buvo kiek mažiau, bet juose vėl nepasinaudota progomis. „Kauno Žalgiris“ galėjo išsiveržti į priekį 85 minutę, kai Tomas Bučma individualiomis pastangomis patogiai pasitaisė kamuolį ties baudos aikštelės linija, smūgiavo į kairįjį vartų kampą, bet Aleksandras Sikorskis puikiu šuoliu atmušė smūgį.

Rungtynės baigėsi lygiosiomis 0-0. „Stumbras“ su aštuoniais taškais lieka šeštoje vietoje, o „Kauno Žalgiris“ rikiuojais pozicija žemiau su septyniais taškais.

Rezultatas:

„Stumbras“ 0 – 0 „Kauno Žalgiris“

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply