Teisę žaisti NKL iškovojusi S.Serapino vedama Gargždų ekipa tikisi ja pasinaudoti

[ad_1]

SIL-RKL A diviziono laurus susižėrusi Gargždų SC komanda šį sezoną per 38 mačus iškovojo net 37 pergales, tad nieko keisto, jog gargždiškių ambicijos ir iššūkiai kitame sezone bus kitokie.

Žaidžiančiojo trenerio Simono Serapino treniruojama komanda finalo serijoje iki trijų pergalių 3:0 nugalėjo antrame finale iš eilės varžovų pranašumą pripažinusią Kauno r. „Omegą“. Trečiasis mačas buvo atkaklesnis negu praėję du, tad daugiau iniciatyvos ėmėsi 26 minutes rungtyniavęs S.Serapinas.

36-erių krepšininkas per 26 minutes pelnė 16 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir, surinkęs 27 naudingumo balus, tapo naudingiausiu mačo žaidėju.

„Esame labai linksmi ir laimingi, nes šito titulo siekėme antrą sezoną ir po tiek laiko tai pavyko įgyvendinti. Lyginant su pernai, šiemet turėjome geresnę sudėtį, ilgesnį suolelį, jaunimas paaugo ir sezono metu padėdavo.

Pirmas rungtynes laimėjome 20 taškų persvara, bet per paskutines 5 minutes mes greitame puolime stengėmės atrasti laisvą žmogų, tritaškiais užbombordavome ir laimėjome. Antrose rungtynėse juos nuo pat pradžių sukaustėme gynyboje ir jie neturėjo šansų. Tikėjausi, kad trečiose rungtynėse bus jauduliukas, nes žaidėme prie savo žiūrovų, pilna salė. Labai norėjome užbaigti seriją, bet pradžioje jaudinomės, padarėme daug klaidų, nors anksčiau žaisdavome ramiau“, – pergalingą sezoną ir finalo seriją apibendrino 10,3 taško šį sezoną pelnydavęs S.Serapinas.

Paklaustas apie kilimą laipteliu aukščiau – į Nacionalinę krepšinio lygą – Gargždų SC vyr. treneris teigė, kad komanda tam yra pasiruošusi. Vis dėlto ekipos vadovams tarpsezonio metu tektų atlikti tam tikrus namų darbus.

„Turime dar vieną salę su nauju parketu ir ten trūksta krepšių. Tikriausiai atvažiuos iš NKL komisija, žiūrės, ko ten trūksta ir duos sąrašą – bandysime tai įgyvendinti. Tai klausimas labiau vadovams ir žiūrėsime, kaip čia bus. Komanda nori žengti į kitą lygį.

Aš padariau savo darbą, o valdžia spręs, ar patenkinta manimi, ar ne“ , – pasakojo S.Serapinas.

Finalo serijoje Gargždų SC krepšininkai atsirevanšavo „Omegai“, kuri gargždiškius buvo eliminavusi 2016–2017 metų sezono A diviziono atkrintamųjų varžybų pusfinalyje.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply