Britų spauda: A.Griezmannas pasiruošęs atmesti „Premier“ lygos klubų pasiūlymus

[ad_1]

Antoine‘as Griezmannas | AFP/Scanpix nuotr.Antoine‘as Griezmannas | AFP/Scanpix nuotr.

Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ klubus dominantis Antoine‘as Griezmannas pasiruošęs atmesti jų pasiūlymus ir likti Madrido „Atletico“ ekipoje.

25 metų futbolininkas pastaraisiais metais laikomas vienu geriausių Europos puolėjų. Jis šį sezoną įmušė 31 įvartį ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Prancūzas ne tik muša daug įvarčių, bet pasižymi tada, kai jų labiausiai reikia – ji atvedė ekipą į Čempionų lygos finalą įmušdamas svarbų įvartį svečiuose prieš Miuncheno „Bayern“.

Spaudoje pastaruoju metu sukosi gandai apie tai, kad gerą formą demonstruojantis A.Griezmannas gali persikelti į Angliją, jei jo 80 mln. eurų išpirkos suma bus aktyvuota. Visgi dabar Telegraph dienraštis skelbia, kad žaidėjas savo draugams atskleidė, jog ketina likti dabartiniame klube. Diego Simeone norėdamas išlaikyti dabartines ir prisivilioti būsimus komandos narius, jiems tikina, kad A.Griezmannas toliau žais „Atletico“.

Madrido ekipa taip pat ruošiasi A.Griezmannui pasiūlyti naują sutartį ir dar padidinti jo išpirką. Futbolininkui prognozuojamas svarbus vaidmuo „Euro 2016“ turnyre, tad tai gali dar labiau padidinti jo vertę.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply