„West Ham“ ruošiasi patuštinti kišenes dėl T.Walcotto

[ad_1]

Theo Walcottas | Reuters/Scanpix nuotr.Theo Walcottas | Reuters/Scanpix nuotr.

Sezono pabaigoje Londono „Arsenal“ komandos atsarginių žaidėjų suolą šildantis krašto puolėjas Theo Walcottas po sezono gali atsidurti kitame Anglijos sostinės klube, praneša The Sun.

Pasak dienraščio, anglas svarstys galimybę persikelti rungtyniauti į „West Ham“ ekipą, kuri, su treneriu Slavenu Biličiumi priešakyje, nestokoja ambicijų atsidurti tarp „Premier“ lygos stipriausiųjų.

Kadangi kitą sezoną stipriausios šalies futbolo lygos klubai sulauks milžiniškų pinigų iš televizijos, „plaktukai“ vasarą ruošiasi išlaidauti. Pranešama, kad jie „kanonieriams“ už 27-erių futbolininką ketina sumokėti 20 milijonų svarų sterlingų (apie 25 mln. eurų).

Šiuo metu T.Walcotto vietą startinėje sudėtyje užima 19-metis talentas Alexas Iwobi, kurio žaidimas džiugina komandos trenerį Arsene‘ą Wengerą.

Šį sezoną anglas „Arsenal“ gretose sužaidė 42 rungtynes, įmušė 9 įvarčius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Jo sutartis su klubu galioja iki 2019 metų vasaros.

„Kanonieriai“ šį sezoną „Premier“ lygoje kovoja dėl antrosios pozicijos, o „West Ham“ – dėl penktos, ir tik teoriškai dėl šeštos. Kitą sezoną „plaktukai“ veikiausiai žais UEFA Europos lygoje.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply