„Leicester“ domisi 30 mln. eurų vertinamu „Rennes“ talentu

[ad_1]

Ousmane Dembele | AFP/Scanpix nuotr.Ousmane Dembele | AFP/Scanpix nuotr.

„Leicester City“ dairosi pastiprinimo naujam sezonui ir savo sudėtį gali papildyti „Rennes“ komandos vunderkindu Ousmane Dembele, kuris rinkoje yra vertinamas 30 mln. eurų.

18 metų prancūzas šį sezoną atsiskleidė ir demonstruoja įspūdingą formą – per 25 mačus jis įmušė 12 įvarčių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Už tokį žaidimą jis gavo Prancūzijos „Ligue 1“ geriausio sezono jaunojo žaidėjo apdovanojimą.

Dėmesį jam jau parodė Miuncheno „Bayern“, „Barcelona“, „Liverpool“, „Manchester City“ ir Dortmundo „Borussia“ klubai, o pastarasis, kalbama, kad buvo net susitaręs dėl jo įsigijimo, tačiau tebuvo tik gandai. ESPN puslapis praneša, kad „Leiceter“ prisijungė prie Europos grandų ir taip pat išreiškė norą prisivilioti paauglį į „King Power“ stadioną.

Tačiau „Rennes“ nesiruošia lengvai atiduoti savo brangiausiai vertinamo futbolininko ir už jį nori sulaukti 30 mln. eurų sumos. O.Dembele turi galiojantį kontraktą iki 2018 metų, bet jau šią vasarą tikimasi už jį sulaukti pasiūlymų.

„Leicester“ treneris Claudio Ranieri neseniai pareiškė, kad „komandai nereikia superžvaigždžių“ ir jis nori burti jauną sudėtį ateičiai. O.Dembele yra laikomas tokiu, kuris dar tik pradėjo savo kelią į žvaigždes.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply